Söör Elton Johni kontserdi istekohad välja müüdud

Christel Karits 14. september 2007, 00:00

Inglise laulja ja helilooja Elton John on Saku Suurhalli laval oma parimate lugudega ja esineb koos oma viiest muusikust koosneva bändiga. Show nimeks on "Live Greatest Hits Show" ja selle raames tulevad esitusele tema parimad laulud - sealhulgas "Your Song", "Rocket Man", "Sacrifice", "Sorry Seems To Be The Hardest Word", "Crocodile Rock", "Don't Let The Sun Go Down On Me" ja "Candle In The Wind".

Seisupileti omanikke võib oodata ka üllatus. Enamikul käimasoleva maailmaturnee kontsertidel on Elton John korraldanud autogrammisessiooni, millele ta võib kulutada kuni kümme minutit, üritades autogrammi jagada kõikidele soovijatele, kes esiridades seisavad. "Tundes söör Eltonit isiklikult, võin öelda, et vaatamata staaristaatusele on ta väga sõbralik ja sümpaatne inimene, kelle jaoks tähendab oma fännidele rõõmu pakkumine vägagi palju. Loodan, et see kaunis traditsioon jätkub ka homme Tallinnas," ütles kontserdi peaprodutsent Peeter Rebane, keda suure muusiku taoline käitumine ei üllata.

Eestisse lendab söör Elton oma eralennukiga - eraldi bändist ja tehnilisest personalist. Saku Suurhalli sõidab muusik limusiinis politseieskordi saatel, roolis istub tema isiklik autojuht.

Koos Elton Johniga lendab Tallinna ka staari kogu maailmaturneel saatev isiklik meeskond: mänedžerid, stilist, kostüümikunstnik, kokk, assistendid ja ihukaitsjad.

Saku Suurhallis seatakse Elton Johni jaoks valmis kaks suurt tuba. Eraldi punktina on muusiku nõudmiste nimekirjas õhutemperatuur nendes ruumides - see peab olema 19 soojakraadi. Mõlemas toas peab olema stiilne mööbel - valget, sinist või halli värvi tugitoolid ja diivanid, mis ei tohi olla nahkpolsterdusega, riietusruumis soovib ta aga näha nelja suurt vaasi punaste, kollaste ja valgete roosidega.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:49
Otsi:

Ava täpsem otsing