Annab rohkem

Lennart Beat 09. november 2007, 00:00

Liiga palju oli kaalul ja hei! - see on Britney, kellest võib demokraatlikus maailmas arvata mida iganes, kuid kelle mõju viimase kümnendi popile alahindaks vaid kurt ja/või pime.

"Blackout" on adekvaatne reaktsioon mitte ainult seltskonnakroonikale. USA ja Rootsi stuudiospetsid võtsid oma helipankadest viimast ning keerasid vindid taluvuse piiridel üle, eriti Timbalandi käsilane Danja. Ainuüksi tema toodang ületab aasta seni hüpnootilisemad hitid. Kellele Furtado, Justin, Rihanna pluss T ise meeldivad, saavad uue annuse moodsat klassikat. Veidi soojust kalgi elektro ja r'n'b supermöllu finaalis evib Pharrelli lõpulugu "Why Should I Be Sad". Miks ta peakski nukrutsema?

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:50
Otsi:

Ava täpsem otsing