Reede 21. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Käes on kõige tööpidusem aeg

Christel Karits 14. detsember 2007, 00:00

Sain hiljuti oma postkasti ringkirja, milles oli musta huumoriga pikitult kujutatud ühe personalijuhi kannatusterada firmapeo korraldamisel.

Luigest, haugist ja vähist jääks seltskonna ja soovide kirjeldamisel väheks.

Nii see personalijuht püüdis ja ponnistas, erinevate usuliste tõekspidamiste ning seksuaalsete eelistustega kolleegide hüvanguks. Taimetoitlastest, alkohoolikutest ja rasedatest rääkimata. Lõpptulemusena sattus närviravile ja peo ärajäämisest teatas tema kt.

Loodetavasti on teie personalijuhtide vaimse tervisega kõik korras ja olete valmis avatult ja rõõmsameelselt vastu võtma aasta suurima peo, mis peaks kogu kollektiivi liitma ning ühist õnnetunnet tootma.

Läinud reedel sain igal juhul osa just positiivsete piduliste lustist Pärnu teatri kostüümilaenutuses. On ikka veel hoogu ümber kehastuda ja rõõmuga pakutud peoõhtule lisaväärtust anda. Muidugi oli kostüümilaenutajast kahju, sest järjekord kippus uksest välja ulatuma ning ega soovidki kõige lihtsamast killast olnud.

Jälle on hakatud rääkima ajast kui kõige väärtuslikumast kingitusest. Usun, et vähemalt korra aastas on seda kingitust väärt ka kolleegid. Kui pidutseda, siis kogu südamest ja rõõmu jagades ning kella vaatamata. Saabuv nädalavahetus ja uue algus on kõige tööpidusem aeg.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:51
Otsi:

Ava täpsem otsing