Laupäev 22. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Üks küsimus: Kuidas on kütuse hind Teie ettevõtet mõjutanud?

ÄP 21. juuli 2008, 00:00

Meie toodete omahinda on mõjutanud energia kallinemine. Kasutame üsna palju autotransporti ja pudelite hind sõltub gaasi hinnast, sest pudelite sulatusahjud töötavad gaasil. Oluline on teada, et loodusressursside kallinemine mõjutab kõiki turul tegutsejaid. Võlusõnadena võiksin ära märkida just kokkuhoidlikkuse ja säästlikkuse.

Jah, on mõjutanud. Loomulikult.

Kellel on raha osta suurt ja kallist autot, sellel on ka võimalus sellele kütust osta. Inimesed valivad ikka autot oma rahakoti järgi, kuid suuremat rallit ökoautode suunas ei ole.

Positiivne on see, et inimesed eelistavad soodsama hinna tõttu sõita auto asemel rongiga ning elektrirongi piletihind ei ole muutunud. Meie opereerime elektrirongidega ning elektri hind ei ole muutunud, piletihinda mõjutavad meil muud tegurid.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:38
Otsi:

Ava täpsem otsing