Finantsinspektsiooni nõuanded hoiustajale

ÄP 30. oktoober 2008, 00:00

Juhul, kui kliendil on tekkinud pretensioonid SEB Varahaldus ASi või teiste teenuse vahendajate suhtes, palume esitada vastav nõue otse vastavale isikule ning soovi korral koopia finantsinspektsiooni aadressile info@fi.ee. Soovitame olukorra kirjeldus, taotlus või nõue esitada konkreetselt ja üheselt mõistetavalt.

Juhul, kui eksisteerib erimeelsus SEB Varahaldus ASi ja kliendi vahel, on tegemist tsiviilõigusliku vaidlusega, mille lahendajaks saab olla kohus.

Finantsinspektsioon võib klientide poolt e-kirjaga saadud kaebuse koopiat kasutada tõendina käimasolevas järelevalvemenetluses. Hindame kõrgelt teavet turuosaliste võimalike rikkumiste kohta ja tarbijate aktiivsust.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:48
Otsi:

Ava täpsem otsing