Esmaspäev 27. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Nädal algas vaikse sörkjooksuga

Silvia Viidik 18. november 2008, 00:00

Eilne päev Tallinna börsil kujunes küll värvikaks, kuid käibed jäid tagasihoidlikeks.

Kogukäive 7,5 miljonit krooni ei näita just aktiivset kauplemispäeva. Suure osa sellestki numbrist hammustasid pahelise meelelahutusmaailma lipulaev Olympic ja moetööstuse kaunishing Silvano, kes peavad esikohta jagama 2,837 miljoni kroonise käibega.

Lisaks kaldusid mõlemad üksmeelselt miinusesse, Olympic alla 3 protsendi ja Silvano pea 8 protsenti. Ka lõpphinnad ei erine ettevõtetel oluliselt. Kasiinomajandust hindavad investorid väärt olema 10,64 krooni ja moetööstust 9,08 krooni ühe aktsia pealt.

Sellega sarnasused ka lõppevad. Kui Silvano aktsiatega tehti kolm veidi suuremat tehingut, siis Olympic sai nautida päeva suurimat tehingute arvu, milleks kujunes 38.

Eilse Äripäeva kaaneloo objekt, Ekspress Grupp, kes enda sõnul on täiesti maksujõuline ja terve, langes päeva lõpuks siiski üle 13 protsendi. Näib, et ka mõned investorid kahtlesid ettevõtte laenuteenindamise võimest järgmisel aastal ning müüsid otsustavalt. Meediakontserni õnneks oli müüjaid vähe ja tehinguid tehti vaid 7 ning käibeks tühised 66 tuhat krooni. Suuremasse plussi sõudis end Tallink, kelle aktsia hind tõusis 5,56 protsenti, jõudes sellega 5,95 krooni lainele. See on siiski vaid nädala algus - suuremad sõidud on veel loodetavasti ees.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:49
Otsi:

Ava täpsem otsing