Viisakas ja teraapiline Pet Shop Boysi muusika

Lennart Beat 03. aprill 2009, 00:00

Viimane PSB album, mis "rokkis", saabus 10 aastat tagasi ning kandis nime Nightlife. Üksikud säravad singlid liigtõsinemise perioodil ei tapnud lõpuni lootust algset deep fun'i moodsal ajal taaskogeda. Yes pole ekstaatiliselt lõbus ega minoorist rõske, ega evi tüütuks muutunud nostalgiat 80ndate heli järele, mida pealekasvanud põlvkond ekspluateerib üle. Xenomania hitivabriku produtsendid on saundi mõõdukalt 2009 peale keeranud ning PSB kõlab sama värskelt kui remiksid, mida nad ennastunustavalt teistele (The Killers, MGMT) teevad. Viisakas ja isegi teraapiline popmuusika viisil, mida ainult Neil Tennant ja Chris Lowe valdavad.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:00
Otsi:

Ava täpsem otsing