ÄP 5 a tagasi: Põhjalas jätkub majaostubuum

ÄP 13. aprill 2009, 00:00

Madalad intressid on tekitanud Põhjalas maja- ja korteriostupalaviku, maaklerid ja pangad viitavad hinnamulli võimalusele.

Et nõudlus ületab pakkumist, siis on hinnad järsult kerkinud nii Helsingis, Stockholmis, Oslos kui ka Kopenhaagenis. Kõigis Põhjamaades tuleks hinnamulli paisumisele tõsist tähelepanu pöörata, sest hinnatõus ei kesta igavesti, hoiatas Rootsi maaklerite liidu tegevdirektor Lars Kilander. Rootsi suurpankade Handelsbanken ja SEB esindajad kutsusid inimesi üles kainelt oma riske hindama ja mitte laskma end madalatest intressidest uinutada.

Hetkeseis: Mull lõhkes ka Põhjalas, ehkki kukkumine pole olnud nii tormiline kui meil.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:02
Otsi:

Ava täpsem otsing