Laupäev 3. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Anekdoot

ÄP 17. aprill 2009, 00:00

Mees kõnnib mööda randa ja näeb maas pudelit. Korjab pudeli üles, sealt hüppab välja džinn ning teatab: "Täidan sinu kolm soovi. Aga asjal on üks konks: iga soovi täitudes saavad kõik advokaadid üle maailma kaks korda samapalju seda, mida sina."

"Heakene küll," leiab mees.

"Las saavad. Minu esimene soov on Ferrari." Mehe ette kerkibki uhke auto. "Ja igal advokaadil on nüüd kaks Ferrarit. Teine soov?" uurib džinn. "Palun miljon dollarit." Mehe jalge ette potsatabki rahahunnik - ja advokaadid saavad kõik 2 miljonit.

"Ja kolmas soov?" pärib džinn. "Hmmm," jääb mees mõttesse. "Olen ikka tahtnud olla doonoriks ja ühe neeru annetada..."

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:03
Otsi:

Ava täpsem otsing