Kosmose juures

Lennart Beat 24. aprill 2009, 00:00

Igal artistil on kindel number plaate, pärast mida on nende tegemised suuresti ammendunud. SOTU pole kahjuks uus Violator ja see on mu isiklik probleem, et oma siinsesse rubriiki fännbaasi vajadustest suuremaid albumeid otsin.

Respekti on nad igal ajal lihtsalt välja teeninud. Kuulen tuttavaid noote, mõningaid suurepäraseid momente, aga mitte plaati, mis ajavaimuga haakuks. Kahvatu avasingli Wrong Frankie Knucklesi remiks on aga just selline Depeche, nagu praegu vaja.

Mul on see YouTube'ist pidevas replay-staatuses, sest multiformaadi bänd nagu DM pole seda versiooni üldse müüki paisanudki. Miks oh miks?! Nähes möödunud laupäeval Suurhallis Maydayl tuhandeid ülestõstetud käsi ATB taevaliku trance-set'i taustal (ise ennastunustavalt tantsides) julgen öelda, et need olid/on tõelised universumi saundid.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:01
Otsi:

Ava täpsem otsing