Tartu lennuväljalt saab reisida nii Riiga kui ka Stockholmi

Väinu Rozental 26. august 2009, 00:00

Tegelikult algasid regulaarlennud Tartusse juba 3. juulil, kui airBaltic avas lennuliini Riia-Tartu-Riia.

ASi Tallinna Lennujaam Tartu lennujaama juhataja Rein Margi kinnitusel plaanib airBaltic hakata 26. oktoobrist lendama Riiast Tartusse iga päev. "Nad näevad, et nõudlust on, sest augustis on reisijate arv kasvanud, ja septembris, kui ülikoolides algab õppetöö, kasvab ilmselt veelgi," ütles ta.

Esmaspäevase seisuga oli Riiast Tartusse saabunud 276 reisijat ja lahkunud 383 reisijat. "Kui juulis oli täitumus kuni 34 protsenti, siis augustis on see juba kuni 58 protsenti," sõnas Mark. "Loodan, et ka Estonian Airi lendude täitumus hakkab jõudsalt kasvama ja usun, et regulaarliinid Tartust hingusele ei lähe," lisas ta.

1994. aastal tehti viis reisi Tartu ja Tampere vahel. Nüüd tundis Finncom Airlines taas huvi regulaarlendude avamise vastu ja ehk pole hea idee realiseerumine enam mägede taga.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:11
Otsi:

Ava täpsem otsing