Üks küsimus: Kui palju teie käive tuleva aasta eelarves suureneb?

ÄP 24. september 2009, 00:00

Janek Kalvi, Liviko juht
Oleme võtnud eesmärgiks lüüa eelarve lukku mitte varem kui detsembris. Praegu on ebastabiilne aeg ja turu tõusust ja langusest on vara rääkida ning me ei saa ükskõik mida paberile lüüa. Me täna alles alustame eelarve visiooni kokkupanemist. Eesmärk on jõuda novemriks-detsembriks numbrite kinnitamiseni. Mida hiljem eelarve lukku lüüakse ja kinnitatakse, seda täpsem see tuleb. Praegu on veel vara käibe kasvu prognoosida uue aasta eelarves.

Anti Kuiv, GNT Eesti juht
IT-kaupade hulgimüügiturul on käibe kasvuga probleeme. See on nagu Ida-Saksa bordellis, kui krediidimüüki enam ei tehta. Ja kui krediiti ei anta, siis äri ei edene. Krediidivõimekus on seega märksõna.

Usun, et GNT müük hakkab siiski kasvama, kui midagi väga halba ei juhtu, sest turgu on kaua tagasi hoitud. Sel aastal on aga turul olnud palju ebakindlust ja äripartnerid ei usalda üksteist. Osapooled peavad jälle üksteist usaldama hakkama, see on äris oluline.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:14
Otsi:

Ava täpsem otsing