Meos ja Trigon loovad varahaldusfirmat

Virge Haavasalu 09. detsember 2009, 00:00

"Tegelen uue, sõltumatu varade nõustamise pakkumise kokkupanemisega koos Trigon Capitaliga," vastas Meos küsimusele, millega ta praegu tegeleb.

Tema sõnul sellist asja Eestis seni tehtud ei ole, sest siiani on kõik teenusepakkujad ikkagi seotud mingite toodetega või on ise pangad. "Maailm liigub praegu selles suunas, et nõustajad oleks järjest enam sõltumatud," toonitas ta.

"Loodetavasti üsna kevade alguses saab asi teoks," lootis ta.

Meose sõnul on kontseptsioon kokkupanemisel ja konkreetseid kliente veel ei ole, küll aga on potentsiaalseid, kes on natuke kaasa mõelnud. Tema kinnitusel on tegemist täiesti uue ettevõtega, kus on omandus nii Trigonil kui ka Meosel.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:20
Otsi:

Ava täpsem otsing