Kolmapäev 18. jaanuar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Pekk: tahame kapitali kaasata

Hannes Sarv 10. märts 2011, 00:00

"Kindlasti on plaanis erineval viisil kapitali kaasata," sõnas Pekk, kes juhib eelmisest aastast samuti varem Gildi partneritele kuulunud Gild Arbitrage'i fondi valitseja GA Fund Managementi tööd. "Usun, et majanduskasv peab viima selleni, et paranevad renditulud, mis peaks kinnisvarahindu kergitama," lisas ta.

Eilse teate kohaselt omandas Peki ja tema partneri Henrik Karmo omanduses olev TPP Holdings OÜ 100 protsenti EEREIFi fondivalitsejast. Kolmandik firmast müüakse kokkuleppe alusel edasi Indrek Gusevi ainuomanduses olevale ettevõttele.

Eilse teate kohaselt omandas Peki ja Karmo TPP Holdings ka 25% suuruse osaluse GA Fund Managementis, misjärel kuulub teinegi varem Gildi partneritele kuulunud fondivalitseja nüüd tervikuna neile. 75% suuruse osaluse omandas TPP Holdings juba mullu veebruraris. "See ei tähenda (Gild Arbitrage osakuomanikele - toim) muutusi. Me viisime lõpuni selle, mis me alustasime aasta aega tagasi," kommenteeris Pekk.

Tema sõnul on praegused tehingud fondivalitsejatega mulluste loogiline jätk. "Eeldame, et kapitalivood Baltimaadesse lähiaastatel suurenevad," sõnas Pekk.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:49
Otsi:

Ava täpsem otsing