Ekspress Grupp: meil olid kokkulepped automüüjatega

Silvia Kruusmaa 08. juuni 2011, 13:16

Portaali ekspressauto.ee tegevus põhines kokkulepetel automüüjatega, kelle kuulutused olid üleval auto24.ee keskkonnas, kommenteeris Ekspress Grupp kohtuotsust, mille järgi Ekspress Grupi portaalid kopeerisid ebaseaduslikult automüügikuulutusi.

7. juuni 2011 kohtuotsusega rahuldas Harju Maakohus ASi Sanoma Baltics hagi ASi Eesti Ajalehed ja ASi Delfi vastu kohtuasjas, mis puudutas automüügikuulutuste portaali ekspressauto.ee poolt autoportaali auto24.ee autoriõiguste rikkumist.

Kohus mõistis portaali omaniku AS Sanoma Baltics kasuks ASilt Eesti Ajalehed ja ASilt Delfi solidaarselt välja kahjuhüvitise summas 60 000 eurot.

AS Eesti Ajalehed ja AS Delfi otsustavad võimaliku kohtuotsuse edasikaebamise seaduses ette nähtud 30 päeva jooksul.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. June 2011, 13:37
Otsi:

Ava täpsem otsing