VIDEO: ettevõte vajab muutusi

Veiko Tõkman, Alyona Stadnik 03. juuli 2011, 10:38

Tele 2 Eesti AS juhatuse esimehe Mindaugas Ubartase sõnul  tuleneb inimeste lahkumine ettevõttest  vajadusest muutuste järele.  

 

Urbatus nimetas inimeste vallandamist ja lahkumist lihtsalt vajaduseks.  „Muutused on elu üks põhilisi protsesse ning ettevõte vajab muutusi,“ lausus ta.

Käesoleval aastal on Tele2s kõrgetelt ametikohtadelt lahkunud juba neli inimest. Veebruaris lahkus Tele2st ettevõtte juht Toomas Tiivel, kelle asemele tuli Tele2 Leedu müügi- ja turundusosakonda juhtinud Mindaugas Ubartas. Firmast koondati Andres Jõesaar, kes töötas 11 aastat äriklientuuri ja sisuteenuste juhina. Aprillis lahkus ametist turundusjuht Kristjan Seema, kes töötas Tele2s alates 1997. aastast. Seema töötab praegu SEB turunduse ja kommunikatsiooni divisjoni direktorina. Mai lõpus pidi Tele2 personalijuhi kohalt lahkuma firmas 14 aastat töötanud Ülle Filin.

Mai lõpus ütles Tele2 grupi Kesk-Euroopa ja Euraasia piirkonna juht Niklas Sonkin Äripäevale, et kuigi Tele2 on heas vormis, võiks ettevõttel siiski paremini minna. "Seepärast teemegi nüüd struktuurseid muudatusi, et teenindada kliente veel paremini ning ka turul kasvada,” selgitas Sonkin muutusi struktuuris ja lisas, et need muudatused on osa normaalsest äritegevusest.

 

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. October 2011, 17:00
Otsi:

Ava täpsem otsing