Parts soovis kasutada minu teadmisi

22. juuli 2011, 00:00

Kõrvalleheküljel olevas artiklis mainitud poole miljoni kroonine nõue jäi vaidlustamata, kuna ettevõte nõude vaidlustamisvõimaluse ajal enam ei tegutsenud. Samas pole D2D ka selle nõudega kunagi nõustunud, sest meie hinnangul oli see alusetu, kuna konkurentsiamet oli seadust meelevaldselt tõlgendanud. Isegi kui kõnealune nõue oleks aktsepteeritud, ei ole ettevõttes tehtud muudatustega mitte kuidagi võlausaldaja huve kahjustatud, kuna sellega ei ole vähenenud teenindusettevõtte niigi olematu vara.

Juhin tähelepanu, et sääraseid kohtuvaidlusi ja eriarusaamu konkurentsiametiga on nii ASil Eesti Post, ASil Express Post kui ka paljudel teistel, kes on pidanud konkurentsiametiga asju ajama. Seega ei ole D2D juhtum millegi poolest esilekerkiv.

Eesti Posti nõukokku määrati mind, et kasutada minu üle 12aastast postiteenustealast kompetentsust. Mitte kuskil mujal maailmas ei ole hakkama saadud sellega, millega sai hakkama D2D, kes pakkus üleriigilist konkurentsi riiklikule postisüsteemile kirjateenuste valdkonnas.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:57
Otsi:

Ava täpsem otsing