Teisipäev 25. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

President ei andnud vangistuse saanud ehitusfirma juhile armu 

Silvia Kruusmaa 09. september 2011, 17:03

President Toomas Hendrik Ilves jättis rahuldamata suures ulatuses maksude tasumisest hoidunud ning selle eest reaalse vangistuse saanud ehitusfirma juhi Mart Tarumi armuandmispalve, vahendasid ERR Uudised.

49aastane Tarum taotles veel kuu aega tagasi Harju maakohtult vangi minekuks lisaaega, kuid kohus keeldus seda tegemast ning saatis Tarumi üheks aastaks trellide taha.

Tarum taotles vangistuse edasi lükkamist põhjendusel, et ta on esitanud vabariigi presidendile armuandmispalve, milles palub enda vabastamist karistuse kandmisest või karistuse kergendamist armuandmise korras, kuid kohus märkis, et seadus ei näe ette süüdimõistetu karistuse edasi lükkamist armuandmispalve esitamisel.

Mullu novembris mõistis Harju maakohus Tarrest Ehituse süüdi suures ulatuses maksude tasumisest hoidumises ning määras firmale rahalise karistuse viis miljonit krooni ning Rihti Projektile sama kuriteo eest rahalise karistuse 850 000 krooni.

 

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. September 2011, 17:04
Otsi:

Ava täpsem otsing