Laupäev 25. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Euroopa Komisjon otsis läbika Eesti Gaasi

Indrek Kald 28. september 2011, 15:34

Euroopa Komisjon korraldab läbiotsimisi Gazpromilt maagaasi importivates ettevõtetes ning teiste hulgas otsiti läbi ka Eesti Gaasi peakontor.

Eesti Gaasi turundusjuht Marge Randmaa kinnitas ERRile, et Euroopa Komisjoni esindajad alustasid läbiotsimist eile ning jätkavad seda ilmselt ka täna. "Ma ei oskagi rohkem kommenteerida, tagasiside peaks tulema Euroopa Komisjoni poolelt," sõnas ta.

Euroopa Komisjoni pressiteates märgiti, et läbiotsimised on seotud gaasi importimise konkurentsireeglite võimaliku rikkumisega Kesk- ja Ida-Euroopas. Samas teatatakse, et läbiotsimised ei pruugi tingimata süüdistusi kaasa tuua.

Euroopa Komisjon korraldas teisipäeval mitmes Gazpromilt gaasi importivas Lääne-Euroopa firmas läbiotsimise. Muu hulgas otsiti läbi Vene gaasitootja Gazpromi Berliinis asuv tütarfirma Gazprom Germania, samuti Tšehhis asuv Gazpromi tütarfirma Vemex ning energiafirmad E.ON, RWE, OMV ja PGNiG.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. September 2011, 10:23
Otsi:

Ava täpsem otsing