Teisipäev 28. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Ericsson Eesti: tootmise langus on Jaapani maavärina järelmõju

Birjo Must 04. november 2011, 10:39

Ericsson Eesti tootmismahud on viimasel ajal vähenenud, kuid ettevõtte teatel on tegemist lihtsalt Jaapani maavärina järgse stabiliseerumisega, kirjutab news2biz Estonia.

Eesti suurimal elektroonikaseadmete tootjal Ericssonil on tootmismahud vähenenud. Ericssoni emaettevõtte pressiesindaja Milla Nummenpää rääkis news2bizile, et tegelikult on see tagasijõudmine normaalsele tasemele.

“Pärast Jaapani maavärinat tõusis meil tootmise tase kõrgemale kui tavaliselt. Maavärinaga seotud kahjustuste eest on juba hoolitsetud ja nüüd tootmismahud normaliseeruvad,” ütles ta. Nummenpää sõnul pole töötajate arv Ericsson Eestis muutunud.

Samal ajal on mitmes teises töötleva tööstuse harus näha korralikke kasvunumbreid. Masinatööstuse tootmismahud kasvasid septembris võrreldes möödunud aastaga 16,4%, samas kui elektriseadmete, kemikaalide ja metallitoodete mahud kasvasid vastavalt 10,5%, 10,4% ja 10%.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. November 2011, 10:43
Otsi:

Ava täpsem otsing