Ta ei saa üldse ärist aru või polnud kaine, kommenteeris Silmet Grupi juht Tiit Vähi riigikogu majanduskomisjoni ja Tallinna Sadama nõukogu liikme Kalev Lillo arvamust, et riik ei peaks toetama eksporti Venemaale.

">

Vähi: jabur

Anne Oja 29. detsember 2011, 16:18

Ta ei saa üldse ärist aru või polnud kaine, kommenteeris Silmet Grupi juht Tiit Vähi riigikogu majanduskomisjoni ja Tallinna Sadama nõukogu liikme Kalev Lillo arvamust, et riik ei peaks toetama eksporti Venemaale.

"Ma lugesin seda arvamust Delfist ja mulle tekkis tunne, et see inimene ei saa üldse ärist aru või kas ta oli kaine," sõnas Vähi. "Muidu ei saa nii jaburat arvamust kirjutada," põhjendas ta.

Lillo leiab, et riik ei peaks toetama eksporti Venemaale.

 

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
01. January 2012, 23:03
Otsi:

Ava täpsem otsing