Kiirelt kasvav kinnisvarabüroo: jätkame tõusulainel

Rivo Sarapik 08. jaanuar 2014, 17:43

Viimase Äripäeva kinnisvarafirmade TOPi üks kiiremaid kasvajaid, ärikinnisvaraga tegelev Colliers International Advisors OÜ jätkab kasvulainel ka tänavu.

"Meil oli 2013 küll kasvu aasta, aga seda eelkõige ettevõtte arenduse võtmes – inimesi juurde ja teenused paremaks. See tingis tulemustes tagasihoidlikuma tagajärje, küll kasumliku. 2014 on ka pigem kvalitatiivse arengu aasta," kommenteeris ärikinnisvara konsultatsioonidele keskendunud ettevõtte osanik Margus Tinno.

"Lisaks julgen meid pidada natuke ka n-ö butiikettevõtteks, kuna oleme kitsalt ärikinnisvaras ja konkreetse klientuuriga. Oleme ses osas tulemuslikkuses ka tundlikud näiteks suurte tehingute võtmes, mida kahjuks Eestis väga palju ei juhtu," lisas ta.

Ettevõtte omanikud on Läti firma SIA City PM, Margus Tinno ja Avo Rõõmussaar.

Colliers International OÜ oli viimases, 2012. aasta majandusnäitajatel koostatud ja mullu sügisel ilmunud Äripäeva Kinnisvarafirmade TOPis käibe kasvatamise kiiruselt teisel kohal Prisma Kinnisvara järel. 2012. aastal kerkis firma käive 2,88 korda, 857 000 euroni. Käibe pingereas andis see kolmanda koha. Kasumiks kogunes 2012. aastal 45 000 eurot.

Milline oli edukaim büroo Äripäeva andmeil, saab lugeda uudisest Vaata, milline on edukaim kinnisvarabüroo.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. January 2014, 17:44
Otsi:

Ava täpsem otsing