Bank of America muudab praktikandi surma tõttu reegleid

Rainer Saad 13. jaanuar 2014, 16:54

Pärast noore praktikandi surma nõuab nüüd Bank of America Merrill Lynch, et praktikandid kasutaks ettenähtud puhkepäevi puhkamiseks.

Eelmisel suvel vapustas rahandusmaailma juhtum, kui 21aastane Bank of America praktikant Moritz Erhardt suri epilepsiahoogu pärast seda, kui oli töötanud kolm päeva järjest kella kuueni hommikul. Kuigi praktikantide tööpäevad on pikad, on ebatavaline, et keegi töötaks kaks või kolm ööd järjest, kirjutas New York Times.

Erhardtil oli käsil seitsmenädalase praktika kuues nädal ning tema kuupalk oli umbes 2700 naela. Varasemalt oli ta olnud praktikal ka sellistest ettevõtetes nagu KPMG, Morgan Stanley ja Deutsche Bank.

Nüüd nõuab pank, et praktikandid puhkaksid ühes kuus vähemalt neli nädalavahetuse päeva.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. January 2014, 16:55
Otsi:

Ava täpsem otsing