Pühapäev 26. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Eesti Meedia hagi Ekspress Grupi vastu hakati menetlema

27. jaanuar 2014, 14:21

Eesti Meedia ja Ekspress Grupi juhtide kinnitusel võttis kaubandus-tööstuskoja arbitraažikohus menetlusse Eesti Meedia hagi Ekspress Grupi vastu.

Eesti Meedia pöördus arbitraažikohtu poole nõudega mõista Ekspress Grupilt välja 8,6 miljonit eurot, kirjutab Postimees. Nõude alus on asjaolu, et Eesti Meedia hinnangul on Ekspress Grupp rikkunud pooltevahelist lepingut ega ole tähtaegselt tasunud AS Express Post, AS Ajakirjade Kirjastus ja AS SL Õhtuleht aktsiate omandamise eest.

Eesti Kaubandus-Tööstuskoja Arbitraažikohus kui alaliselt tegutsev vahekohus lahendab eraõigussuhetest, sealhulgas ka väliskaubandus- ja muudest rahvusvahelistest majandussuhetest tulenevaid vaidlusi, selgitab väljaanne.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. January 2014, 14:22
Otsi:

Ava täpsem otsing