Laupäev 10. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Peeter Tohver lahkub Mainorist

1321-aripaev 05. veebruar 2014, 09:58

AS Mainori nõukogu kinnitas täna uue juhtimismudeli, mille kohaselt kaotatakse grupi juhtimistasand ning ettevõtete juhtimine muutub valdkonnapõhiseks. Sellega seoses lahkub ettevõttest seni grupi tasandit juhtinud Peeter Tohver.

"Vähem kui aastaga on õnnestunud koondada Mainori etteotsa oma ala tipptegijatest koosnev meeskond ning paika saada selged arenguprioriteedid, millest tähtsaim on kahtlemata Baltimaade suurima ärilinnaku Ülemiste City arendus," kinnitas ametist lahkuv Tohver pressiteate vahendusel ja lisas, et annab erinevate valdkondade juhtimise üle kindlatesse kätesse.

 "Toomas Aak kinnisvara suuna, Rait Hiiepuu puiduettevõtete ja Krista Tuulik ettevõtluskõrgkooli juhina ning Georgi Viies kogu turunduse ja brändistrateegia vedajana on nimed, keda ihaldavad enda meeskonda paljud edukad organisatsioonid," kinnitas Peeter Tohver.

Mainori gruppi kuuluvad Mainor Ülemiste AS, Technopolis Ülemiste AS, Smart City Group AS, Eesti Ettevõtluskõrgkool Mainor, Dvigatel, Regital OÜ, Dvigatel-Energeetika AS, Mainor Energy Solutions OÜ, Vaivara Wind AS, Kristosten OÜ, Rekman AS, Askala OÜ, Tarmel Furniture AS, Doranova Baltic OÜ.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. February 2014, 11:20
Otsi:

Ava täpsem otsing