"Samost teab ühiskonna ootusi"

Eliisa Matsalu 19. veebruar 2014, 13:28

Endise Postimehe vastutava peatoimetaja Anvar Samosti astumine Isamaa ja Res Publica Liitu toob poliitikasse värsket mõtlemist, arvab sotsiaaldemokraadist riigikogu liige Indrek Saar.

"Olles aastaid pingsalt poliitikat jälginud, võiks Samostil olla ehe tunnetus, mida ühiskond ootab. Ka nendest asjadest, kus võib-olla liiga kaua võimule jäänud inimesed on oma kinnisideedesse sulgunud," ütles Saar. "Loodan, et Samost toob kõvasti värskendust, ka IRLi."

Saar lisas, et Samosti poliitikasse astumise kajastusega kaasnes üleskutse, et avalikud arvamusliidrid võiksid aktiivsemalt poliitikas kaasa lüüa. "Selle üleskutsega tuleb kindlasti ühineda. Kui inimesed tunnevad, et riigis võiks olla midagi teistmoodi, siis ei tasu lasta oma arvamust maha suruda," märkis ta. "On hea, kui erakondades ja riigivalitsemistes on kiirem rotatsioon, kui see viimasel ajal on olnud."

Samosti otsust IRLiga liituda on Saare sõnul maailmavaate küsimus. "Kuna ma ise Samostit nii põhjalikult ei tunne, ei oska ma küll öelda, kas IRL valik oli ootuspärane või mitte," ütles ta.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    20. February 2014, 15:49
    Otsi:

    Ava täpsem otsing