Elektrilevi hangib 17,3 miljoni euro eest võrgu hooldustöid

26. veebruar 2014, 11:03

Elektrilevi sõlmis riigihankel edukaks osutunud viie elektritööettevõttega lepingud, mille raames tehakse elektrivõrgu hooldus-, remondi- ja väiksemaid ehitustöid kolme aasta jooksul 17,3 miljoni euro eest.

Uued hanked tehti seitsmes maakonnas, kus asub kokku ligikaudu 40 protsenti Elektrilevi võrgust.

Allkirjastatud lepingud hõlmavad liinide ja alajaamade igapäevaseid hooldustöid, rikete kõrvaldamist, rikkemeeskondade töö korraldamist ning väiksemaid ehitustöid. Lepingud sõlmiti Järvamaa, Raplamaa, Ida-Harjumaa, Lääne- ning Ida-Virumaa ja saarte piirkonnas, millest viimane hõlmab Saare- ja Hiiumaad.

Septembris välja kuulutatud riigihankele kvalifitseerus kokku kümme ettevõtet.

Elektrilevi koostööpartnerid, kelle tööpiirkonda jääb kokku 26 000 kilomeetrit elektriliine ja 9200 alajaama, on alates käesoleva aasta aprillist Eltel Networks AS, E-Service AS, OÜ Arendus & Haldus, AS KH Energia-Konsult ja AS Empower. Lepingutele kehtib pikendamisvõimalus kaheks aastaks.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. February 2014, 11:04
Otsi:

Ava täpsem otsing