Targo Tennisberg: liigne kiirustamine viib platvormilõksu

26. märts 2014, 13:20

Nortali tarkvaraarhitekt Targo Tennisberg tõdes eilsel Äripäeva strateegilise IT juhtimise seminaril, et liigne kiirustamine, vähene kommunikatsioon ja usaldamatus võivad viia ettevõtte n-ö platvormilõksu.

Tennisberg esines seminaril ettekandega „Platvormilõks ja pääsetee“, milles selgitas, et ettevõte on langenud platvormilõksu, kui ta kasutab süsteemi, mis on muutunud mittehallatavaks ning mille muudatused nõuavad palju aega.

„Seetõttu võime sattuda olukorda, kus kõik edasised täiendused võtavad erakordselt palju aega ja nõuavad spetsiifilisi inimesi. See kõik tähendab aga lisakulutusi,“ selgitas Nortali tarkvaraarhitekt. Põhjused, miks sellisesse olukorda satutakse, on tema sõnul erinevad.

Loe pikemalt Äripäeva IKT sektori teemaveebist ITuudised.ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. March 2014, 13:20
Otsi:

Ava täpsem otsing