Reede 28. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Targo Tennisberg: liigne kiirustamine viib platvormilõksu

26. märts 2014, 13:20

Nortali tarkvaraarhitekt Targo Tennisberg tõdes eilsel Äripäeva strateegilise IT juhtimise seminaril, et liigne kiirustamine, vähene kommunikatsioon ja usaldamatus võivad viia ettevõtte n-ö platvormilõksu.

Tennisberg esines seminaril ettekandega „Platvormilõks ja pääsetee“, milles selgitas, et ettevõte on langenud platvormilõksu, kui ta kasutab süsteemi, mis on muutunud mittehallatavaks ning mille muudatused nõuavad palju aega.

„Seetõttu võime sattuda olukorda, kus kõik edasised täiendused võtavad erakordselt palju aega ja nõuavad spetsiifilisi inimesi. See kõik tähendab aga lisakulutusi,“ selgitas Nortali tarkvaraarhitekt. Põhjused, miks sellisesse olukorda satutakse, on tema sõnul erinevad.

Loe pikemalt Äripäeva IKT sektori teemaveebist ITuudised.ee

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. March 2014, 13:20
Otsi:

Ava täpsem otsing