Kuula: mis kasu on idufirmadest?

Rivo Sarapik 29. aprill 2014, 11:37

Kuidas mõjutavad idufirmad majandust ning mida õpetavad nad teistele ettevõtetele, räägivad täna Äripäeva ajakirjanikud saates Äripäev Eetris.

Kuku raadio stuudios on täna Äripäeva ajakirjanikud Piret Reiljan, Kadri Põlendik ja Rivo Sarapik ning oma kogemust räägib ettevõtte arengust idufirma SportID kaasasutaja Marti Soosaar. Saade algab pärast kella 13 uudiseid ja seda saab kuulata veebis siit või hiljem järelkuulata siit.

Äripäev kirjutas eelmisel nädalal, kuidas idufirma värbas töökäte puuduse tõttu töötajad programmeerijaks nn tänavalt ja õpetas need ise välja. Samuti kaardistasime, millised idufirmad on suurimad tööandjad.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    29. April 2014, 11:37
    Otsi:

    Ava täpsem otsing