VIDEO: Palo tahab elavdada üüriturgu

Alyona Stadnik 15. mai 2014, 18:38

Majandus- ja kommunikatsiooniminister Urve Palo sõnul mõjutas esimese kvartali SKPd see, et Eesti riik investeeris vähem ehitussektorisse kui eelmisel aastal ja seoses sellega plaanib ehitussektorit elavdada.

"Minu lemmikteema, mis puudutab ehituse elavdamist ja töökohtade loomist, on see, et võib-olla me peaksime mõtlema, kuidas ja mida saaks Eesti riik enamat teha, kas oleks mõtet Eestil investeerida ka oma ehitussektorisse, nii nagu on teinud lähiriigid, kui on majandusel mitte kõige rõõmsamad ajad," tõdes Palo.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    19. May 2014, 11:15
    Otsi:

    Ava täpsem otsing