Ragn-Sells kardab prügituru solkimist

1321-aripaev 23. mai 2014, 09:29

Tallinna linnavalitsuse plaan siseneda jäätmekäitlusärisse paistab Ragn-Sellsi juhile Agu Remmelgale ebaausa konkurentsi tekitamise plaanina.

Tallinna linnavalitsus teatas, et omandab Tallinna Jäätmete Taaskasutuskeskuse ASi ja ostab 1,6 miljoni euro eest 65% aktsiaid praeguselt enamusaktsionärilt Veolia GmbH-lt. Prügikäitluse ja -veoga tegelev Ragn-Sells näeb ostus linna järjekordset munitsipaliseerimise plaani – seekord prügimajanduse vallas.

„Kui munitsipaalpoe või -panga üle supermarketid ja kommertspangad naeravad, sest mingit mõju see neile ei avalda, siis jäätmekäitlusega on teine lugu,” rääkis Eesti Päevalehele Ragn-Sellsi ärijuht Agu Remmelg. „Tallinna olmeprügi moodustab ligi poole Eestis toodetavatest jäätmetest ja kui linnavalitsus otsustab nüüd lihtsalt mingite mehhanismidega kogu või isegi osa sellest mahust enda prügilasse suunata, on nii meil kui ka Iru jäätmepõletusjaamas ebaausa konkurentsi pärast suur turuosa läinud.”

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. May 2014, 23:43
Otsi:

Ava täpsem otsing