Kallite korterite turg on kinni jooksnud

1321-aripaev 01. juuli 2014, 08:47

Sel aastal võrreldes eelnevaga on kinnisvaraturul toimunud oluline muudatus: nimelt ei lähe enam hästi kaubaks üle 2000-eurose ruutmeetrihinnaga korterid.

Eesti Päevalehe Ärilehega rääkinud Pindi Kinnisvara juhatuse liige Peep Sooman ütles, et kallimate korterite turg on kinni jooksnud, kuigi pealinnas on arendusi, kus korterid on keskmisest kallimad.

Ka 1Partner Kinnisvara elamispindade grupi juht Mihkel Oiderma kinnitab, et kallitel arendustel ei ole praegu hea aeg ning müüt sellest, et Vene investorid hordidena siia tulevad ja kinnisvara ostavad, ei pea tema sõnul paika.

„Võib-olla ma teen kellelegi liiga, kuid ehitusjärgus või veel müügis olevatest peamiselt üle 200 000-eurose hinnalipikuga korteriga projektidest on tõsise müügieduga ainult kaks. Need on Merko ehitatav Kentmanni 6 ja Metro Capitali kureeritav Meerhof. Veel enne maja valmimist selles segmendis praktiliselt kogu maja välja müüa on saavutus omaette,” rääkis Oiderma väljaandele.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. July 2014, 10:27
Otsi:

Ava täpsem otsing