Karilaid: kuhu läheb 16 miljonit eurot praamiraha?

04. juuli 2014, 12:12

Majandusminister Urve Palo peab avalikkusele detailselt seletama, kuidas kulutatakse praamiliiklusele riigieelarvest eraldatav 16 miljonit eurot, ütles Keskerakonna Saaremaa piirkonna esimees Jaanus Karilaid.

„Tänane dotatsioon tuleb kõigi silme all lahti harutada ja leida lisavõimsusi regionaalsete soodustuste loomiseks, sest ainult nii saame rahvastikurännet mõistlikult suunata ja võistelda Tallinnaga elanike pärast,“ ütles Karilaid.

Karilaidi hinnangul peaks Palo tutvustama ka täiendavaid meetmeid, kuidas tagada saarlastele ja hiidlastele tasuta parvlaevasõit. „Pärast regionaalministri ametikoha kaotamist on iga ministri ülesanne töötada tasakaalustatud arengu eest – tasuta praamisõit saarte püsielanikele oleks kahtlemata suur samm õiges suunas,“ lisas keskerakondlane.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. July 2014, 12:16
Otsi:

Ava täpsem otsing