Laupäev 25. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Nende lugudega rokib Wahlroos

13. august 2014, 06:55

Soome ja Rootsi üks mõjukamaid ettevõtjaid, septembris Äriplaan 2015 konverentsil esinev Björn Wahlroos täitis oma autorisaate Rootsi raadios rock-muusikaga.

Teisipäeva õhtul pooleteisttunnises populaarses Rootsi raadio saates "Sommarpratare" üles astunud 1952. aastal sündinud Wahlroos mängis muusikat Beatlesist David Bowieni, Janis Joplinist Eaglesini ja Bruce Springsteenini, kirjutas Kauppalehti.

Uue kodumaa Rootsi olukorda Wahlroos ei kommenteerinud ja Soomegi poliitikast rääkides tõdes Nordea, Sampo ja UPM Kymmene suuromanik, et kevadistest parlamendivalimistest tulevad põnevad majanduse kehva seisu ja selle järgnenud populismi tõusu tõttu.

Wahlroos tunnistas, et tal pole retsepti Euroopa probleemide vastu: „Ei ole veel valmis loobuma eurost, see on finantsturgudel töötanud. Kuid nii ei saa jätkuda.“  Ja mängis seepeale Eric Claptoni üdini kurva klassika  "Tears in Heaven".

Tuttaval moel ülistas Wahlroos USAd ja selle ettevõtlikkust ülistavat ühiskonda. Pankur meenutas taas, et tänapäeval pole mitte puudus rahast, vaid vastupidi, inimeste ja ettevõtete soovist võtta riske.

Wahlroosi kolmas kodu Soome ja Rootsi kõrval, Nizza Prantsuse Rivieras, tõusis esile mitu korda, kusjuures Soome ajakirjaniku arvates oli mehe prantsuse keele hääldus üsna heas korras.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. August 2014, 08:29
Otsi:

Ava täpsem otsing