Bookinghouse.ee alustas bitcoinides arveldamist

Rainer Saad 28. august 2014, 16:17

Peamiselt lennupileteid vahendav portaal Bookinghouse.ee hakkas pakkuma võimalust arveldada virtuaalrahas bitcoin, teatas ettevõte.

Bookinghouse.ee igakuised tehingute teenindamisega seotud kulud ületavad 43 000 eurot, tulenedes näiteks valuutavahetusest, vahetuskursi kõikumisest, e-vargustest, samuti panga- ja kaarditasudest. Ettevõte loodab, et ühtlustatud bitcoin käibevaluuta soodustab hõlpsamat laienemist välisturgudele ja aitab vältida elektroonilise pettuse juhtumeid, vähendades lisaks märkimisväärselt tehingukulusid.

Sellest suvest alates ei ole Bitcoin’idega arveldamine globaalsel turismiturul enam uus nähtus. Vääringut aktsepteerivad ülemaailmselt tunnustatud veebis tegutsevad reisibürood nagu Expedia või Cheapair.com. Juba nädalaid tagasi teatas ka Läti lennuoperaator AirBaltic Bitcoin’i kaasamisest lubatud vääringute loendisse.

Bookinghouse.ee omanikuks oleva Eesti-Leedu kapitaliga ettevõtte Interneto Partneris UAB direktor. Bookinghouse.ee saab virtuaalraha vahetuskursi Bitcoini virtuaalbörsilt “Bitmarket24.ee”.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. August 2014, 16:17
Otsi:

Ava täpsem otsing