Tele2 lõi Elisalt sotsiaalministeeriumi üle

17. mai 2016, 11:11
Sotsiaalministeeriumi ja allasutuste uus sideteenuste pakkuja on Tele2, kes vahetas välja Elisa.
http://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160517/NEWS/160519739/AR/0/riigihange.jpg

Sotsiaalministeeriumi ja selle allasutuste uus sideteenuste pakkuja on Tele2, kes võitis ministeeriumi telefoni- ja andmesideteenuste hanke, teatas Tele2.

Riigihanke tulemusena kasutavad sotsiaalministeerium, terviseamet, riikliku lepitaja kantselei, tööinspektsioon, Astangu kutserehabilitatsioonikeskus, Maailma Terviseorganisatsiooni esindus ja Eesti E-tervise Sihtasutus möödunud nädalast Tele2 sideteenuseid.

Hanke korraldas sotsiaalministeerium ning selles osalesid Tele2 ja Elisa. Tele2 võidetud hanke raames pakub operaator kaheksale riigiasutusele kõne- ja andmesideteenuseid kaks aastat. Varem pakkus ministeeriumile ja allasutustele sideteenuseid Elisa.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. May 2016, 11:11
Otsi:

Ava täpsem otsing