EKRE valis oma presidendikandidaadi, kes asub võitlema värdlusega

12. juuni 2016, 13:19
Mart ja Martin Helme
http://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160612/NEWS/160619940/AR/0/ekre.jpg

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna Pärnu Kontserdimajas kogunenud kongress valis parteile oma vabariigi presidendi kandidaadi. Oma kõnes lubas kandidaat võidelda värdreformide ja värdseadustega.

EKRE presidendikandidaadiks valiti oodatult erakonna esimees Mart Helme. „Võitlus Kadrioru pärast ei saa olema kerge. Peame arvestama, et eelmistel kohalikel valimistel oli meie erakond alles liiga nõrk, et saavutada olukord, kus suur hulk valijamehi tuleksid meie parteist või meie osalusel toimivatest valitsusliitudest. Sellest hoolimata näitavad küsitlused, et see võitlus pole lootusetu,“ teatas Helme.

"Konservatiivse Rahvaerakona erakonna ülesanne on hoolitseda selle eest, et Kadriorgu ei maanduks kartellierakondadele kuulekas marionett, kes vastuvaidlematult haldusreformi taolised värdreformid ja kooseluseaduse sarnased värdseadused eesti rahva vastu vihakõnesid pidades välja kuulutab. Mina niisuguste presidentide hulka ei kuuluks,“ teatas EKRE presidendikandidaat oma kõnes, vahendas ERR.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    12. June 2016, 13:25
    Otsi:

    Ava täpsem otsing