Rainer Saad • 15. jaanuar 2014
Jaga lugu:

"Oleme käibega kindlasti rahul"

Premia tegi eelmisel aastal ajaloo käiberekordi ning ka protsentuaalne kasv oli muljetavaldav.

Premia Foodsi teatel kasvas kala ja kalatoodete segmendi käive neljandas kvartalis võrreldes aasta varasemaga 10,1 miljonilt eurolt 16,2 miljonile. Kõvaski sõnul tuli käibehüpe müügikampaaniatest ja hulgimüügist.

"Premia kalasegmendi peamine sihtturg on Soome ning sealsel turul on seoses jõuludega just neljanda kvartal ajalooliselt tugevaim müügiperiood. Eelmise aasta neljandas kvartalis tuligi käibehüpe tulenevalt meie oluliselt aktiivsemast osalemisest kala ja kalafilee müügikampaaniates ning kasvanud hulgimüügist," märkis ta börsiteates.

"Mis puudutab Peterburi turgu, siis seal on meie peamine tähelepanu pööratud kasumlikkuse parandamisele, mida 2013. aasta esimesed kolm kvartalit on ka näidanud. Peterburi turu neljanda kvartali käivet mõjutas enim rubla kursi nõrgenemine euro suhtes, jäätisemüük kulges samal ajal seal stabiilselt ning plaanipäraselt," lisas Kõvask.

Tema sõnul ei mõjutanud Eesti toidutootjatele kehtestatud Venemaa impordikeeld Premiat.

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum