Alis Tammur • 3. detsember 2019 kell 14:26
Arvamused
Ainult tellijale

Alis Tammur: mida edukam mees, seda rohkem lapsi

Statistika paljastab, et isad saavad paremini hakkama kui lastetud mehed. Nad on targemad, edukamad, teenivad rohkem ja elavad kauem, kirjutab statistikaameti juhtivanalüütik Alis Tammur ameti blogis.

Alis Tammur.  Foto: Statistikaamet

Statistikaameti käsutuses olevad registrid ja andmekogud võimaldavad üsna kerge vaevaga panna kokku erinevat statistikat, mis aitab selgitada ühiskonnas toimuvate protsesside tagamaid. Seekord vaadeldakse Eestis elavaid mehi nende laste, hariduse, ameti ja sissetuleku järgi. Selgus, et Eesti isad saavad võrreldes lastetute meestega paremini hakkama. Nad on targemad, edukamad, teenivad rohkem ja elavad kauem.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum