Rivo Sarapik • 4. aprill kell 10:28
Arvamused
Ainult tellijale

Rivo Sarapik: julged teisiti arvata ja piirangu vastu protestida? Järelikult neandertallane

Eesti piirangud on küll teiste riikidega võrreldes olnud leebemad, kuid tagajärjed tõsised, kirjutab Äripäeva Raadio toimetaja Rivo Sarapik.  Foto: Andras Kralla

Ehkki ühine vaenlane ehk võitlus viiruse vastu võiks liita ja ühiselt tegutsema panna, oleme viimase aastaga hoopis omavahel rohkem tülli läinud, kirjutab Äripäeva Raadio toimetaja Rivo Sarapik. Kaasmaalastest on saanud idioodid, debiilikud ja reeturid.

Eelmisel kevadel tundus minevat vastupidi – olukord oli uus ja segane, koguti arvuteid vähekindlustatud peredele, hoiti sõpradega Zoomis kontakti ja toetati ning aidati riskirühmas hädalisi. Siis tuul pöördus.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum