Kristo Reinsalu • 7. aprill kell 4:00
Arvamused
Ainult tellijale

Kristo Reinsalu: kuhu paigutada euromiljard? Mina tean!

Kristo Reinsalu.  Foto: Liis Treimann

Eestil oleks võimalik hõivata miljarditurge, kui kasutame taasterahastut õigesti, kirjutab Eesti Lennundusklastri juht Kristo Reinsalu.

Eesti riik peab aprilli lõpuks esitama Brüsselile plaani, kuidas investeerida miljard eurot majanduse taaskäivitamiseks. Euroopa Liidu taasterahastust peaks minema 37% rohelisse majandusse. Sellest olulise osa moodustab keskkonnasõbralike lennukite arendus, tootmine ja kliimaneutraalsed ühendused. Eesti plaanib praegu panna poole rahast ühte suurhaiglasse ja vaid näpuotsaga tuleviku majandusse. Plaanist puudub aga üldse lennundus kui kõige rohelisem transpordiliik tulevikus.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum