• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Henkel vallandab juhi, aktsia kukub

  Henkeli ametist lahkuv juht Kasper Rorsted.Foto: epa

  Henkel AG & Co. aktsia kukkus täna enne lõunat peaaegu 6 protsenti, kuna Saksa ettevõte teatas, et vallandab tegevjuhi.

  Tegevjuht Kasper Rorsted lahkub ametist aprilli lõpus, mis on enne ennetähtaegselt. Rorstedi koha võtab üle Henkeli ilutoodete üksuse juht Hans Van Bylen. Henkel teatas, et Van Bylen asub ellu viima uut strateegiat, mille ettevõte avalikustab selle aasta lõpus, vahendas Bloomberg.
  Eelmise aasta novembris ütles Taani juurtega Rorsted, et Henkeli kasvuambitsioonid hoiavad teda ettevõtte tegevjuhina kuni 2017. aasta lõpuni. Rorsted asus Henkeli etteotsa 2008. aastal. 
  Reuters teatas, et Rorsted on nimetatud Adidase juhiks. Sporditoodete aktsia on täna tõusnud ligi 6 protsenti.
  Commerzbank AG analüütik Andreas Riemanni sõnul on Rorstedi lahkumine Henkelile halb, aga kuna Van Bylen on Henkelis pikaajaline kogemus, on ta tippjuhi kohale hea kandidaat. Van Bylen on Henkelis töötanud alates 1984. aastast.
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Balti aktsiaturg tegi Enefit Greeni abiga rekordilise käibe
Balti põhinimekirja aktsiate käive küündis täna 15,4 miljoni euroni, mis ületab tänavust keskmist käivet rohkem kui neli korda. Kauplemisrekordit aitas püstitada täna turule tulnud Enefit Greeni aktsia.
Balti põhinimekirja aktsiate käive küündis täna 15,4 miljoni euroni, mis ületab tänavust keskmist käivet rohkem kui neli korda. Kauplemisrekordit aitas püstitada täna turule tulnud Enefit Greeni aktsia.
Putin käskis venelastel minna nädalaks palgalisele puhkusele
Venemaa elanikud peavad minema üheks nädalaks palgalisele puhkusele, et võidelda riiki räsiva koroonapandeemiaga, vahendab CNBC.
Venemaa elanikud peavad minema üheks nädalaks palgalisele puhkusele, et võidelda riiki räsiva koroonapandeemiaga, vahendab CNBC.
Aasta auto finalistid: elektriautode paremik peab laetud lahingut, aga fossiilikad võivad üllatada
Eesti aasta auto valimise lõppkuuikust leiab nii kaks kõva konkurenti eesrindlike elektri-pereautode seas kui ka odavaima uue auto. Võitja otsustavasse žüriisse kuulub teiste hulgas Äripäeva ajakirjanik.
Eesti aasta auto valimise lõppkuuikust leiab nii kaks kõva konkurenti eesrindlike elektri-pereautode seas kui ka odavaima uue auto. Võitja otsustavasse žüriisse kuulub teiste hulgas Äripäeva ajakirjanik.