• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Investor: Snapchat mängib rahamängu, ja õigesti teeb

  SnapchatFoto: Bloomberg

  Investorite hinnangul teeb Snapchat õigesti, et seadis oma peaeesmärgiks kasvamise asemel raha kaasamise, vahendab CNBC.

  Riskikapitaliettevõtte Binary Capital asutaja Jonathan Teo lausus, et Snapchati omav Snap on moodne ettevõte, kes ei karda proovida erinevaid rahaleidmise lahendusi. Teo lisas, et ta ise investeeris ettevõttesse aastal 2013. Tollal oli Snapchatil vaid 120 000 kasutajat, võrdluseks: praegu on sotsiaalmeediakanalil päevas 150 miljonit kasutajat.
  “Ettevõtte tõeline fookus on seatud raha kaasamisele ja usun, et nende eesmärke silmas pidades saab kindlasti osa neist ka teoks. Paljud sarnased ettevõtted mõtlevad enne kasvule ja alles siis investorite kaasamisele,” viitas investor Facebookile ning Twitterile.
  Snap on viimasel ajal püüdnud aktiivselt laiendada reklaamipakkumise võimalusi. Selle tulemusena peaks Snapi reklaamikäive järgmisel aastal kasvama pea ühele miljardile dollarile.
  “Usun, et investorid peaksid silmas pidama asjaolu, et ettevõte mängib rahakaasamise mängu juba algusest peale ning nad teevad sellega head tööd. Mis aga veelgi olulisem, Z-generatsiooni (1990. aastail ja 2000. aastate alguses sündinud – toim) seas kasvab Snapchati kasutamine meeletult, nemad on need, kes aastate pärast kulutavad enim raha,” arutles Teo.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
USA sätib plaani, et takistada Venemaa sissetungi Ukrainasse
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden valmistab ette samme, et Vladimir Putini juhitaval Venemaal oleks raske hõivata Ukraina, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden valmistab ette samme, et Vladimir Putini juhitaval Venemaal oleks raske hõivata Ukraina, vahendab Reuters.
Hiina eemaldas Leedu oma tollisüsteemist
Leedu ettevõtjad ei saa oma kaupa Hiinas deklareerida, sest Hiina on Leedu oma tollisüsteemist alates detsembrist välja arvanud, kirjutab Dienas Bizness.
Leedu ettevõtjad ei saa oma kaupa Hiinas deklareerida, sest Hiina on Leedu oma tollisüsteemist alates detsembrist välja arvanud, kirjutab Dienas Bizness.