Pille Ivask • 8. november 2016 kell 7:15

Investor: Snapchat mängib rahamängu, ja õigesti teeb

Snapchat  Foto: Bloomberg

Investorite hinnangul teeb Snapchat õigesti, et seadis oma peaeesmärgiks kasvamise asemel raha kaasamise, vahendab CNBC.

Riskikapitaliettevõtte Binary Capital asutaja Jonathan Teo lausus, et Snapchati omav Snap on moodne ettevõte, kes ei karda proovida erinevaid rahaleidmise lahendusi. Teo lisas, et ta ise investeeris ettevõttesse aastal 2013. Tollal oli Snapchatil vaid 120 000 kasutajat, võrdluseks: praegu on sotsiaalmeediakanalil päevas 150 miljonit kasutajat.

“Ettevõtte tõeline fookus on seatud raha kaasamisele ja usun, et nende eesmärke silmas pidades saab kindlasti osa neist ka teoks. Paljud sarnased ettevõtted mõtlevad enne kasvule ja alles siis investorite kaasamisele,” viitas investor Facebookile ning Twitterile.

Snap on viimasel ajal püüdnud aktiivselt laiendada reklaamipakkumise võimalusi. Selle tulemusena peaks Snapi reklaamikäive järgmisel aastal kasvama pea ühele miljardile dollarile.

“Usun, et investorid peaksid silmas pidama asjaolu, et ettevõte mängib rahakaasamise mängu juba algusest peale ning nad teevad sellega head tööd. Mis aga veelgi olulisem, Z-generatsiooni (1990. aastail ja 2000. aastate alguses sündinud – toim) seas kasvab Snapchati kasutamine meeletult, nemad on need, kes aastate pärast kulutavad enim raha,” arutles Teo.

Hetkel kuum