Olavi Teppan • 18. jaanuar 2017 kell 20:48

Dow kaugeneb sihist, Netflix üllatas

New Yorgi börs  Foto: EPA

USA turud liikusid tänasel kauplemispäeval erisuunaliselt, kui investorid seedisid Föderaalreservi juhi kommentaare ning laekunud majandustulemusi ja -näitajaid. Järelturul hiilgab uute klientide arvu avaldanud Netflix.

Dow Jonesi tööstuskeskmine on selle aasta tõusu loovutamas ja kaugeneb 20 000 punkti piirist. Täna langes indeks 0,11% ehk 19 805 punktini. Börsiindeks S&P 500 tõusis häid tulemusi näidanud finantsettevõtete juhtimisel 0,18%.

Nasdaq Composite liikus samuti 0,31% ülespoole. Nasdaqi järelturul on teinud 8-protsendilise tõusu filmide voogedastuse teenust pakkuv Netflix, kes teatas, et on saanud oodatud 5 miljoni kliendi asemel eelmise aasta IV kvartalis üle maailma juurde 7,05 miljonit tellijat.

Hetkel kuum