• Jaga lugu:

  Kes on Tallinki aktsia selle nädala suurimad ostjad-müüjad?

  Tallinna börsi investor.Foto: Raul Mee

  Esmaspäevaseid ja tänaseid aktsiaraamatuid võrreldes selgub, et nädala suurim Tallinki fänn on olnud Nordea Bank Finlandi kliendikonto, kuhu on värskeid aktsiaid laekunud enam kui pool miljonit.

  Suure aktsiaostu (173 000) tegi ka UAB D Investiciju Valdymas, mille nõukokku kuulub ka Tallinki nõukogu liige Lauri Kustaa Äimä. Ka Arvo Nõgesele kuuluv Gamma Holding Investment on suurema koguse aktsiaid soetanud – 34 000.
  Perioodi suurim müüja on LHV Pank, mis loobus 173 000 aktsiast. Kogukamast hulgast aktsiatest on loobunud ka mitme panga kliendid. Eesti ettevõtetest on OÜ Kloostri Juures on loobunud sel nädalal 40 000 aktsiast, mis moodustab tema portfellist poole.
  Täna püsis Tallinki aktsia 1,07 euro tasemel, kuid päeva käive oli sarnaselt eilsega tavapärasest suurem, ulatudes kella kolme ajal pärastlõunal üle miljoni euro.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Rasmus Pikkani: ärme investeeri nii, nagu homset ei oleks
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Tulemuste ootus keris indekseid ülespoole
USA peamised indeksid lõpetasid päeva kergelt rohelises, kui investorid ootavad suure huviga suurte tehnoloogiaettevõtete teise kvartali tulemusi ning Föderaalreservi kohtumist, vahendab Bloomberg.
USA peamised indeksid lõpetasid päeva kergelt rohelises, kui investorid ootavad suure huviga suurte tehnoloogiaettevõtete teise kvartali tulemusi ning Föderaalreservi kohtumist, vahendab Bloomberg.
Raadiohommikus: Tesla teise kvartali tulemustest, Ööd Mirror Houses investeeringust ja e-kaubanduse rekordaastast
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Automüüjad vaatavad elektrikaubikute käsule altkulmu Lisakulu lööks otse tarbija rahakotti
Kohalikud automüüjad vaatavad kõhklusega kliimaleppele punktile, mille järgi peaks ka kaubaveoks kasutama elektri jõul liikuvaid sõidukeid. See tähendaks nende hinnangul järeleandmisi sõidu pikkuses ja koorma raskuses, aga tõstaks ka veetava kauba hinda.
Kohalikud automüüjad vaatavad kõhklusega kliimaleppele punktile, mille järgi peaks ka kaubaveoks kasutama elektri jõul liikuvaid sõidukeid. See tähendaks nende hinnangul järeleandmisi sõidu pikkuses ja koorma raskuses, aga tõstaks ka veetava kauba hinda.