• Jaga lugu:

  Renault tegi rekordmüügi

  Holland: Renault Clio. Hollandis on esikohalt peletatud VW Golf ja uus kuningas on Renault Clio 4140 autoga. Teisel kohal VW Up ja kolmas Kia Picanto, vastavalt 3743 ja 3714 autoga.Foto: EPA

  Prantsuse autotootja Renault' esimese poolaasta müük ning kasum tõusis rekordtasemele, tänu autotootja AvtoVAZi konsolideerimisele ja Nissaniga koostöö tegemisele, kirjutab Reuters.

  Poolaasta tegevuskasum tõusis 1,82 miljardi euroni ehk võrreldes eelmise aasta sama perioodiga 18 protsenti. Autotootja tulu suurenes kuue kuuga 29,5 miljardini. Kasumimarginaal tõusis 0,1 protsendipunkti ehk 6,2 protsendini.
  Poolaasta jooksul müüs suuruselt kümnes autotootja maailmas 1,88 miljonit sõidukit, mida oli 180 000 sõidukit rohkem kui eelmisel aastal.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kaamose tegevjuht: Lätis (veel) buumi ei ole
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Tehnoloogiahiiud lõid ootusi; investorite tuju see ei tõstnud
Täna tulemused teatanud suured tehnoloogiafirmad ületasid mitmeski osas prognoose. Investorite kehva tuju see aga ei tõstnud, sest mõned aktsiad jätkasid langust ka järelturul, pärast tulemuste teatavakstegemist.
Täna tulemused teatanud suured tehnoloogiafirmad ületasid mitmeski osas prognoose. Investorite kehva tuju see aga ei tõstnud, sest mõned aktsiad jätkasid langust ka järelturul, pärast tulemuste teatavakstegemist.
Raadiohommikus: börsid ja miks energia nii kalliks muutub
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
KredExi endine juht Lehar Kütt liitus Coop Pangaga
KredExi endine juhatuse esimees Lehar Kütt töötab tänasest Coop Pangas, kus ta vastutab äriklientide finantseerimise äriliini juhtimise eest, teatas ettevõte.
KredExi endine juhatuse esimees Lehar Kütt töötab tänasest Coop Pangas, kus ta vastutab äriklientide finantseerimise äriliini juhtimise eest, teatas ettevõte.