• Jaga lugu:

  Adidas ootab tugevat kasvu

  AdidasFoto: epa

  Adidase juht Kasper Rorsted ütles, et kuigi ettevõtte kvartalitulemused olid tugevad, on müügitulemustel endiselt kuhjaga kasvuruumi, vahendab CNBC.

  Adidas andis ühtlasi teada, et tõstab käesoleva aasta majandusprognoosi, kuna teise kvartali rekordit märkiv 20%line käibekasv annab alust eeldada, et järgnevatel kuudel on tulemas lisa. Teises kvartalis oli Adidase käive 5,03 miljardit eurot. Samal ajal eelmisel aastal jäi käive 4,19 miljardi juurde. Enim kasvas Adidase müük USA ja Hiina turul, kus kasv oli vastavalt 26 ja 28 protsenti võrreldes aasta taguse ajaga.
  Aasta kokkuvõttes usub Adidas, et võrreldes eelmise aastaga õnnestub saavutada 17-19 protsendi suurune käibekasv. Varem prognoositi kasvu 12-14 protsendi juurde.
  “Me pole kaugeltki seal, kus me võiksime olla, mis siis, et kasv on olnud tugev,” kommenteeris Rorsted. “Me investeerime jätkuvalt väga agressiivselt USA turule,” lisas ta. Rorsted viitas sellega eeskätt konkurentsile Nikega, kellega USA turul suur madin käib. Adidas on lubanud, et suurendab oma reklaamikulusid USAs märkimisväärselt ning laiendab jõuliselt veebikaubandust.
  Rorsted märki siiski, et ettevõte hoiab mitut rauda tules ning püüab klientideni jõuda erinevatel viisidel. See tähendab, et kuigi veebipoodi panustatakse märkimisväärseid summasid, ei jäeta tähelepanuta ka nii-öelda tavalisi kauplusi ning muid koostööpartnereid ja edasimüüjaid. Rorsted viitas, et kui arenenud majandusega riikides on veebikaubandus väga levinud, siis arenevatel turgudel tuleb tähelepanu pöörata ka edasimüüjatele.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Raadiohommikus: Irina Embrich võitudest, Otto Pukk 637% tõusust ning Roman Zaštšerinski koroonapassist
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.