Plokiahelafondidesse valati nädalaga 240 miljonit dollarit

26. jaanuar 2018, 19:30
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20180126/BORS/180129722/AR/0/AR-180129722.jpg

Kaks kõigest nädala eest börsile jõudnud plokiahelafondi on kogunud investoritelt kokku juba tervelt 240 miljonit dollarit, vahendab CNBC.

Investorite soov krüptorahade alustehnoloogia võidukäigust (hajutusega) kasu lõigata on viinud investeerimisfondi Amplify Transformation Data Sharing ETF käsutuses olevate varade koguse algselt 2 miljonilt dollarilt 164,9 miljonile dollarile. Teise verivärske fondi, Reality Shares Nasdaq NextGen Economy ETFi varad on nädalaga üheksakordistunud ning jõudnud 86,27 miljoni dollarini.

Amplify Transformation Data Sharing ETF panustab enim Aasia kiibitootjasse Taiwan Semiconductor Manufacturing, mille tõusu peaks toetama erinevate krüptorahade kaevandajate tekitatud suurem nõudlus, ning USA e-kaubandusettevõtesse Overstock.com, millel on spetsiaalne plokiahelatega seotud investeeringute ja arendustega tegelev üksus.

Reality Shares Nasdaq NexGen Economy ETFi peamiste investeeringute hulka kuuluvad näiteks Ühendriikide tehnoloogiahiid IBM, millel on käsil mitu ettevõtetele suunatud plokiahelaprojekti, ja krüptovaluutadel põhinevaid teenuseid välja töötav Jaapani finantskontsern SBI Holdings.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. January 2018, 18:41

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing