Äripäev • 24 mai 2018

OEG tõstis käivet ja kasumlikkust

OEG  Foto: Andras Kralla

Olympic Entertainment Groupi esimese kvartali käive enne hasartmängumakse ulatus 52,4 miljoni euroni, mis on 1,8% rohkem kui mullu.

Kontserni esimese kvartali konsolideeritud kulumieelne ärikasum (EBITDA) kasvas eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 9,8 miljonilt eurolt 10,9 miljoni euroni, mis on mullusega võrreldes 10,6 protsenti enam. Tänavuse esimese kvartali ärikasum ulatus 7,6 miljoni euroni, mis on eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 0,9 miljonit eurot ehk 12,7 protsenti enam.

19. veebruaril asutas kontsern Itaalias äriühingu Olybet Italia S.r.l. Tütarühingu asutamise eesmärk on juriidilise platvormi arendamine seoses kontserni tegevuse laiendamisega kaughasartmängude turul.

10. mail viidi lõpule ülevõtmispakkumine, mille järel teatas Novalpina Capital Partners OEG-le, et 10. mail tõusis OEGs Odyssey Europe ASi osalus üle 2/3. Selle kuupäeva seisuga kuulus Odyssey Europe ASile 135 024 430 OEG aktsiat, mis esindab 88,95% kõigist hääleõiguslikest aktsiatest.

Novalpina Capital Partners on Odyssey Europe ASi emaettevõtja.

Hetkel kuum