• Olympic Entertainment Group (OEG) kasiino Hiltoni viietärnihotellis VarssavisFoto: Äripäeva fotopank
  Jaga lugu:

  OEG kasvatas käivet ja kasumit

  Olympic Entertainment Group teatas, et poolaasta kokkuvõttes nende käive ja kasum kasvasid.

  Ettevõtte kuue kuu müügitulud enne hasartmängumakse ulatusid 106,6 miljoni euroni, mis on 2,2% rohkem kui eelmise aasta kuue kuu jooksul. Poolaastaga kasvas OEG müügitulu enim Maltal (25,8% kasv) ning kukkus Leedus, kus kukkumine oli 9,8%. Eestis tõusis müügitulu aastases võrdluses 0,5%, 28,2 miljoni euroni.
  Kontserni kuue kuu konsolideeritud kulumieelne ärikasum ehk EBITDA kasvas eelmise aasta sama ajaga võrreldes 20,9 miljonilt eurolt 21,7 miljonile eurole, mis märgib 3,7% kasvu. Kuue kuu ärikasum ulatus 15,2 miljoni euroni, mis on eelmise aasta sama ajaga võrreldes 0,4 miljonit eurot ehk 3% enam.
  Emaettevõtja osa kuue kuu konsolideeritud puhaskasumist oli 14,1 miljonit eurot. Aasta tagasi oli emaettevõtja osa 12,8 miljonit eurot.
  Tänavu teises kvartalis oli ettevõtte müügitulu enne hasartmängumakse 54,2 miljardit eurot. Eelmisel aastal samal ajal jäi see 52,8 miljoni juurde.
  Tänavu juuni lõpu seisuga oli kontserni bilansimaht 183,2 miljonit eurot, mis on 22,1% ehk 33,1 miljonit eurot enam kui aasta tagasi. Kohustused ulatusid bilansipäeval 23 miljoni euroni ning omakapital 160,2 miljoni euroni. Kontserni kohustustest suurema osa moodustavad kohustused tarnijatele ja tarnijate ettemaksed (7,6 miljonit eurot), maksukohustused (5,7 miljonit eurot) ja kohustused töövõtjatele (5,6 miljonit eurot).
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Sille Pettai: rohepööre vajab heas mõttes survet
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
USA aktsiate pika mõõnaperioodi lõpetas rallinädal
USA peamine börsiindeks S&P 500 tõusis täna 2,47% ja tänasega lõppenud nädalal 6,5%, lõpetades seitsmenädalase langusperioodi.
USA peamine börsiindeks S&P 500 tõusis täna 2,47% ja tänasega lõppenud nädalal 6,5%, lõpetades seitsmenädalase langusperioodi.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Sunly juht ametnikele: otsustage ja kaitske otsuseid ka kohtus, aga lõpetage venitamine
Ehkki meretuulikud võiksid katta Eesti elektrivajaduse, pole ühtegi tuulikut veel püsti pandud. Küsimus, kas sel kümnendil selleni jõutakse, lööb asjaosalised kahte lehte.
Ehkki meretuulikud võiksid katta Eesti elektrivajaduse, pole ühtegi tuulikut veel püsti pandud. Küsimus, kas sel kümnendil selleni jõutakse, lööb asjaosalised kahte lehte.
Venemaa autovedajad virelevad siseturul
Üle kuue miljoni Venemaa veoki, mille tee välismaale on lukku keeratud, on püüdnud leida tööd siseturul, kuid kaks korda langenud transpordihinnad ei tõota midagi head: enamik autodest lihtsalt seisab, vahendab logistikauudised.ee.
Üle kuue miljoni Venemaa veoki, mille tee välismaale on lukku keeratud, on püüdnud leida tööd siseturul, kuid kaks korda langenud transpordihinnad ei tõota midagi head: enamik autodest lihtsalt seisab, vahendab logistikauudised.ee.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.